Cuina amb Valors
Local
En Cuinaterra apostem pel producte local, adquirint la major part dels nostres productes a xicotets proveïdors locals, amb els quals mantenim una estreta relació.
Perquè?
Per que sóm veins/es
perquè implica menys transport i contaminació
Perquè la riquesa queda en la comarca, i genera ocupació en l’entorn
Fresc i de Temporada
També prioritzem el producte fresc i de temporada en els nostres menús.
Perquè?
Perquè està en el seu màxim nivell nutricional. De l’horta directament a la teua taula!
Perquè ens ofereix una dieta variada, canviant d’aliments segons l’estació de l’any.
Perquè si consumim els productes de temporada del nostre entorn, reduïm transport, magatzematge, emissions, etc.
Ecològic
Moltes de les nostres matèries primeres són ecològiques. Les verdures, la pasta, els llegums, l’arròs, l’oli d’oliva, sal, pa, …
Perquè?
Són més saludables, lliure de tòxics pesticides, additius, conservants
Tenen més vitamines i nutrients
No són productes modificats genèticament
Són respectuosos amb el medi ambient, la naturalesa i amb el benestar animal
Comerç Just
Apostem pel Comerç Just en productes que poden afectar negativament als productors en el seu país d’origen, com la xocolata o el sucre.
¿Perquè?
Perquè els treballadors i treballadores reben un salari digne
Perquè és respectuós amb el medi ambient
Perquè manté una relació comercial a llarg termini
Localització
C/ Miquel Paredes 1
46018 – València
Parla amb nosaltres
Rosa Matoses
Responsable de centres
Tel. 672 48 91 23
rosa@cuinaterra.com